SD:s ska göra det dyrare för invandrarna i Sverige att skicka pengar till hemländerna

Det går knappast att anklaga SD för att sakna kreativitet i relation till den s k befolkningsfrågan mot bakgrund av att partiets hela raison d’être just utgörs av den s k befolkningsfrågan och vilket har varit fallet ända sedan den s k nationella rörelsen (som SD springer ifrån) uppstod på 1920-talet.

I jakten på att ständigt hitta nya vägar och metoder för att till varje pris försöka decimera andelen (liksom antalet) invånare med utomeuropeisk och utomvästerländsk bakgrund så mycket det bara går och så fort det bara går innan SD anser att det är försent (d v s innan SD:s idé om det s k folkutbytet är fullbordat) har partiet nu valt att även ta strid mot invandrarnas s k remitteringar.

Remitteringar är den gängse benämningen inom både forskningen och politiken på pengar som invandrare i Väst regelbundet skickar till sina hemländer.

Det handlar om mycket stora summor pengar som invandrare i Sverige och västvärlden skickar hem till sina föräldrar, barn, syskon, släktingar och andra personer.

Ingen vet exakt hur mycket pengar det egentligen handlar om men det heter ofta att de sammanlagda remitteringarna är mycket mer omfattande än det svenska och västerländska biståndet samt att remitteringarna utgör en försvarlig andel av ett stort antal utomeuropeiska och utomvästerländska länders hela ekonomi. Det innebär i sin tur att ett mycket stort antal människor i fr a Latinamerika, Karibien, Afrika, Mellanöstern, Asien och Oceanien men också på Balkanhalvön och i Sydeuropa och Östeuropa är ekonomiskt beroende av remitteringarna som deras landsmaninnor och landsmän skickar dem från Sverige och västvärlden.

Nu vill SD bekämpa remitteringarna då partiet menar att de utgör ett incitament för att invandra till Sverige och därför ska SD göra det dyrare för invandrarna i Sverige att skicka pengar till sina familjer och släkter i ursprungsländerna.

I förlängningen innebär det att SD kommer att göra livet ännu j-vligare för landets invånare med utomeuropeisk bakgrund liksom för deras familjer och släkter i ursprungsländerna, vilket för partiet är själva tanken då detta är ytterligare ett sätt att få dem att vilja lämna landet och att avskräcka potentiellt nya utomeuropeiska invandrare att inte vilja komma till Sverige.