Idag gick jämställdhetsminister Paulina Brandberg på SD:s linje i frågan om den s k svenskfientligheten

Så är det fullbordat även vad gäller denna fråga om den s k omvända rasismen, den antivita rasismen eller den s k svenskfientligheten och det går tyvärr inte att säga något annat än att ”Die Schweden Demokraten gewinnen an allen Fronten” (fram tills 1943 pryddes i stort sett hela kontinental-Europa av slagordet ”Deutschland siegt an allen Fronten”) sedan Tidöavtalet ingicks i oktober 2022.

Idag ägde en riksdagsdebatt rum med anledning av att SD har krävt att den s k svenskfientligheten ska bli en del av regeringens kommande uppdaterade handlingsplan mot rasism samt att regeringen ska sätta in särskilda åtgärder för att bekämpa den s k svenskfientligheten.

Jämställdhetsminister Paulina Brandberg, som ansvarar för arbetet mot rasism, valde att gå på SD:s linje och erkände därmed de facto att den s k svenskfientligheten existerar och är ett stort och växande problem.

Brandberg sade bl a att den kommande handlingsplanen ska omfatta alla som drabbas av rasism inklusive majoritetssvenskarna och hon lyfte bl a upp de s k förnedringsrånen som ett exempel på när majoritetssvenskar drabbas av rasism när de är offer och när förövarna har utländsk och fr a utomeuropeisk bakgrund.

Brandberg menade också att hedersfrågan är direkt kopplad till den s k svenskfientligheten i den meningen att flickor och unga kvinnor med utländsk och fr a utomeuropeisk bakgrund som anammar en ”västerländsk” livsstil blir utsatta för s k svenskfientlighet och tidigare har hon också hävdat att flickor och unga kvinnor med utländsk och fr a utomeuropeisk bakgrund som väljer att ingå i sexuella relationer med majoritetssvenska pojkar och unga män också drabbas av s k svenskfientlighet.

Slutligen sade Brandberg, till SD-riksdagsledamöternas förtjusning, att den s k svenskfientligheten bottnar i en misslyckad integration och i de s k parallellsamhällena där den s k svenskfientligheten frodas enligt både henne och SD. Därmed är en 30-årig kamp slutgiltigt över för hela den svenska s k nationella rörelsen med SD i spetsen som envetet har kämpat för att få till ett genombrott för idén om svenskfientligheten ända sedan mitten av 90-talet.