Nu debuterar Aron Flam i SD-sammanhang

Snart kommer SD:s tankesmedja Oikos ut med en rapport som är författad av Rebecca Weidmo Uvell:

På sistone har SD:s tankesmedja Oikos blir alltmer aktiv. Oikos har nyligen startat sin andra akademi benämnd ”Illustra – Akademin för konservativa kreatörer” för personer som verkar inom kreativa yrken såsom kommunikatörer, medieexperter och även s k influencers och under ledning av Oikos Andreas E Palmlöv.

Sedan tidigare driver Oikos redan Skoklosterakademin som är ett ledarskapsprogram för unga personer som är medlemmar i SD:s studentorganisation Konservativa förbundet. Hittills har Ivar Arpi, som också har föreläst för Skoklosterakademin, Jessica Stegrud, Markus Uvell och Philip Syrén engagerats som föreläsare för Illustra.

Den 20 mars släpper också Oikos en ny rapport – ”Den svenska vänsterns antisemitism och stöd till våldsbejakande grupper i Palestina” – som lanseras på ett evenemang i Stockholm i närvaro av Oikos Mattias Karlsson samt Rebecca Weidmo Uvell och Aron Flam som ligger bakom rapporten.

Aron Flam har sannerligen gjort en resa från att tidigare som komiker ha drivit med SD tillsammans med Magnus Betnér liksom i form av den egna föreställningen ”En svenskfientlig afton”.