Vilken musik föredrar SD:arna att busschaufförerna ska spela?

Debatten om vilken typ av musik som landets busschaufförer (med utomeuropeisk bakgrund, och de är då rejält många, som bekant) inte ska få spela rasar vidare på Twitter bland SD:arna och frågan är väl kanske vilken musik SD:arna själva föredrar?

Det står i varje fall klart att på 90-talet brukade Söder själv beställa CD-skivor med vit makt-musik från det nazistiska skivbolaget Nordland. År 2009 sjöng sedan ett flertal representanter för partiledningen och det dåvarande ungdomsförbundet nazistiska sånger av bl a vit makt-musik-banden Fyrdung och Svensk ungdom liksom mellankrigstidens och krigsårens största svenska nazistpartis officiella kampsång ”Friheten leve” och när detta uppdagades sade just Söder i SVT att ”där är ingen rasism i de texterna” trots att den Svensk ungdom-sång som SD-topparna sjöng innehåller grovt antisemitiska strofer och verser av följande typ:

”Men i öknen är jorden helt utbränd och död. Här finns inget förutom just nöd. 

Till det stråtrövarband som kom land och till land.

Han som skrikit där det ockras och köpslås hit och dit, snacka skit kan väl kosmopolit.

Med sin snabel i vädret han sniffar sig fram bland basarer och nöjen och glam.

Men så hugger han till och då ligger du still, han får alltid till slut som han vill.

Han spottar på all heder, och han fnyser åt moral, han är sniken och svekfull och kav.”

Det nazistiska bandet Svensk ungdoms allra största hitsång ”Frågor till far” har f ö Mattias Karlsson uttalat sig gillande om i en intervju:

”Har du hört den här “Frågor till far”? Den är väldigt uppskattad. Det är inget uttalat nazistiskt budskap, och musiken är inte heller det här hårda, skrikiga… hade jag hört den när jag var sexton hade jag nog tyckt att den var sjukt bra, för den beskriver ganska mycket känslan man hade när man var i den åldern. ”

Sången “Frågor till far” som åtminstone tidigare var mycket populär i SD-kretsarna låter då bl a så här:

”Ville ni föda en hel generation

Av mångkulturella och rotlösa hjon?

Men mot era planer stod en verklighet,

Där allt som var bra blev en stinkande smet

Nu tvingas vi axla det ansvar ni flytt,

Ert samhälle ruttnar, vi bygger ett nytt”

Eller så är det helt enkelt SD:s husband Ultima Thule som busschaufförerna borde spela enligt SD:arna. För bara något år sedan stod då Jimmie Åkesson på scenen tillsammans med Ultima Thules sångare Bruno Hansen på en konsert i Skåne. Och på SD:s sommarfestival i Sölvesborg 2018 spelade Ultima Thule bl a den gamla BSS-hitsången ”Sverige, Sverige fosterland” och den kryptoantisemitiska sången ”Stolt och stark”, som implicit pekar ut judarna som parasiter som ska bestraffas med våld då de anses förtrycka och suga ut svenska folket, inför hundratals SD:are vilka rörde sig i takt med den aggressiva musiken och sjöng med i textrader som dessa:

”Ni tär på vår jord

Ni tär på skalders ord

Ni tär på vår kropp, Svea rikes väl

Ni tär, känn bettet i vårt svärd”