M:s förste vice ordförande i Stockholms län och Österåkers kommuns KSO Michaela Fletcher medverkade nyligen i högerextrema Swebbtv

Sedan Kristersson öppnade dörren på vid gavel för SD har flera M- och KD-politiker ”kommit ut” som alltmer högerradikaliserade för numera verkar det vara någon slags ”après nous le déluge”-linje som gäller för högern, d v s nu får det antingen bära eller brista vad gäller att hälsa SD varmt välkommen till den svenska borgerligheten.

Denna linje var t ex vad dagens huvudledare i Svenska Dagbladet förestod som i stället varnade för SAP:s och Löfvens visserligen mycket hårda retorik mot och kritik av det nya M-SD-KD-blocket som ett uttryck för ett antidemokratiskt förhållningssätt.

M:s förste vice ordförande i Stockholms län och Österåkers kommuns KSO Michaela Fletcher medverkade nyligen i högerextrema Swebbtv. M:s Storstockholmsdistrikt är då inte vilket distrikt som helst utan M:s mäktigaste och viktigaste partidistrikt, d v s hade det handlat om en högt uppsatt M-politiker i t ex Skåne eller Västra Götaland hade det kanske varit en annan sak men nu handlar det om självaste huvudstadsregionens moderater. Dessutom hade det kanske också varit en annan sak om Fletcher hade deltagit i SD:s tv-kanal Riksstudios men Swebbtv är då i en klass för sig.