Nu är det fastslaget att majoritetsnorrmannen Philip Manshaus dödade sin utlandsadopterade styvsyster Johanne Zhangjia Ihle-Hansen av rasideologiska skäl

Nu är det fastslaget att majoritetsnorrmannen Philip Manshaus dödade sin utlandsadopterade styvsyster Johanne Zhangjia Ihle-Hansen av rasideologiska skäl: Till skillnad från andra minoritetsinvånare i västvärlden lever nästan alla utlandsadopterade i extremt segregerade och homogena (medel- och överklass)miljöer och sammanhang inklusive och inte minst i sina privatsfärer och intimzoner (nästan alla utlandsadopterade som bor tillsammans med en annan människa delar då hushållsenhet med en majoritetsinvånare och oavsett västland) och vilket innebär att både deras situation och utsatthet skiljer sig fundamentalt och i grunden från de minoritetsinvånare som bor i (arbetar- och underklass)områden som befolkas av andra minoritetsinvånare och från de minoritetsinvånare som lever tillsammans i samma hushållsenhet på grund av familjebildningar och intimrelationer av olika slag.
 
 
”– Det har vi nå fått bekreftet at var bakgrunnen for drapet, at hun var av asiatisk opprinnelse. Det støttet av siktedes forklaring og av tekniske funn på stedet om at hun ikke gjorde noe motstand, sier politiadvokat Pål Fredrik Hjort-Kraby.
 
Ifølge politiet ble hun skutt i sin egen seng på rommet sitt, og det var ingen tegn til kamp.”
 
(…)
 
”Under det forrige fengslingsmøtet i Oslo tingrett, sa den siktede 21-åringen at både drapet og terroranslaget var noe han «måtte» gjøre. Da han ankom fengslingsmøtet gjorde han en nazihilsen med høyrehånden.”