En transkription av det hot som riktades mot mig i september 2017 inför min kommande rättegång i Karlstad: Ett typexempel på hur vred och hatisk en SD-sympatisör kan bli efter att ha läst högerradikala alternativmedier

Nu har jag transkriberat de två meddelanden som talades in i min (dåvarande) mobiltelefon den 15 september 2017 och som till slut har resulterat i att jag är målsägande i en rättegång angående olaga hot som äger rum nu på torsdag i Värmlands tingsrätt i Karlstad och då den tilltalade inte bara hotade mig utan även använde ett s k rasord för att beteckna mig så riskerar personen ifråga också straffskärpning då det handlade om att ”kränka en person, en folkgrupp eller en annan sådan grupp av personer” ”på grund av hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse, sexuell läggning eller annan liknande omständighet” (ur Brottsbalken 29 kap.).
 
OBS: Glosan ”kines” är så klart inte ett regelrätt svenskspråkigt rasord utan en ren nationalitetsbeteckning men med ett visst tonfall så kan ordet dock förvandlas till ett rasord ungefär som att nationalitetsbeteckningarna ”finne” och ”turk” också kan göra det i vissa sammanhang. För mer information om torsdagens rättegång – se https://tobiashubinette.wordpress.com/2019/08/28/extremhogern-media-vald-brott-varmland samt https://tobiashubinette.wordpress.com/2019/09/02/karlstad-varnland-extremhogern-hogskolevarlden-antirasism-antifascism
 
Meddelande 1 som inkom kl. 19.42 den 15 september 2017:
”Jo jag heter XX. Jag söker nån kines som heter Tobias Hübinette. Han kan gärna ringa upp mig. Han ser ju mitt nummer så vitt jag kan förstå. Välkommen och höra av dig din jävla kinesjävel.”
 
Meddelande 1 som inkom kl. 19.47 den 15 september 2017:
”Har jag kommit till Tomas Hübinette eller vad fan han heter, Tobias Hübinette. Min dotter har gått på Karlstad universitet. Jag är XX år gammal och heter XX. Du ska inte vara där och indoktrinera dom på ditt jävla kommunistsätt.
 
Förbannade jävel, du tål väl inte att jag kallar dig för kines, men du, det kan jag tala om för dig att om du är en kines är du fan en kines, du kan inte ändra på det. Din jävla skitstövel. Kom till mig i stället och indoktrinera. Du skryter om att du har dängt upp nån annan. Kom hit och däng upp mig för fan. Du är mycket välkommen din jävla skit. Jävlar, jag ska göra mos utav dig, garanterat. Du ger fan i att vara på Karlstad universitet. Jag ska se till så att du får sluta där. Absolut.
 
Din jävla kinesjävel. Förbannade sjuk, du är ju sjuk i huvet för fan. Absolut sjuk i huvet är du. Kan du börja jobba i stället för att leva på mina skattepengar förresten. Du lever på skattepengar eller vart fan får du din lön ifrån? Vart får du din lön ifrån? Tänk efter! Men du är så jävla dum i huvet så det fattar du inte. Det är mina skattepengar! Jag försörjer dig din dumme jävel.
 
Men du, jag ska fan i mig ta rätt på dig. Jag ska ta rätt på dig kinesjävel. Jag kan nog slå ihjäl dig. Indoktrinera inte mina barn eller några svenskar med dina sjuka jävla idéer. Vi kommer (ohörbart) var fan du än är.
 
Jävlar, jag ska ta dig, bara jag får tag på dig. Jag ska söka rätt på dig, det lovar jag. Jag heter XX. Du kan nog ta rätt på mig i ditt register. XX heter jag. Jag ringer från min sons telefon.
 
Du ska få fan när jag får tag på dig. Lita på det, lita på det. Du har förstört det svenska samhället totalt med din jävla indoktrinering på universitetet eller vad fan du håller på med. Din jävla kinesjävel. Du törs inte stå… Du ska få en smäll din jävla (ohörbart). Vänta, jag ska ta dig (ohörbart).”