TV4:s Efter fem uppmärksammar de llegala och korrupta adoptionerna från Chile

Idag torsdagen den 23 maj klockan 17.20 uppmärksammade TV4:s Efter fem de 100-tals illegala och korrupta adoptionerna från Chile till Sverige som ägde rum på 1970-, 80- och 90-talen och som världens näst största adoptionsförmedlare svenska Adoptionscentrum genomförde och ansvarade för.
Namnlöst6.jpg
 
Tyvärr sade socialminister Lena Hallengren samma sak i TV4:s Efter fem som hon har sagt vid flera tillfällen vid det här laget och som även företrädare för tidigare svenska regeringar och myndigheter har sagt: De flesta utlandsadoptioner har gått rätt till (och vilket är en ren lögn) och Sverige ser ingen anledning att tillsätta en utredning för att gå till botten med alla illegala och korrupta adoptioner som har genomförts från Chile och från en mängd andra ursprungsländer under flera decenniers tid:
Namnlöst7.jpg
 
 
 
”Daniel blev dödförklarad två dagar gammal på sjukhuset i Temuco. Hans mamma fick besked om sin förstfödde sons död i augusti 1977. Hon sörjde sin son i 41 år, och klädde sig i svart på dödsdagen i alla dessa år. Medan Daniel kom till Sverige som fem veckors bebis och med ett brev från Adoptionscentrums svenska avlönade representant på plats där hon beskrev hur den biologiska mamman inte ville ha sin son.”
Namnlöst2.jpg
 
En mycket vanlig metod som systematiskt praktiseras av den genomkorrupta adoptionsindustrin för att göra ett barn ”adopterbart” och ”föräldralöst” förutom att kidnappa och stjäla barn eller hota och (tvångs)övertala mödrar att överge sina barn är att dödförklara ett barn och fabricera ett påhittat dödsdatum.
Namnlöst5.jpg
 
De biologiska föräldrarna och familjerna i Latinamerika, Karibien, Afrika, Mellanöstern, Asien, Oceanien, Central- och Östeuropa tror sedan att barnet har gått bort men i själva verket har barnet adopterats bort till ett västland och i Sverige finns det då idag 1000-tals adopterade vilka på pappret är döda i ursprungsländerna. Många adopterade har i sin tur blivit serverade och matade med en uppdiktad bakgrundshistoria om mödrar, föräldrar och familjer som inte har velat ha dem.
Namnlöst3.jpg