”The plot thickens” som det heter när kultur- och medievärldens ”intellektuella högdjur” och ”supercasanovor” uttrycker sin beundran för varandra

”The plot thickens” som det heter när kultur- och medievärldens ”intellektuella högdjur” en efter en visar sig ha mycket nära band till varandra och fr a så visar det sig att de alla verkar vara s k ”svaga för” och ha en s k ”fäbless för” samma s k ”böjelser”, ”begär” och ”beteenden”:
 
 
Igår förnekade författaren Stig ”Geniet” Larsson, nära vän till både Horace ”Svenska Akademien” Engdahl och Jean-Claude ”Kulturprofilen” Arnault, att han har känt till någonting om den sistnämndes övergrepp och trakasserier i en intervju i Expressen:
 
”Tänk efter, jag har känt killen väldigt länge, i flera decennier. Du har säkert känt många i flera decennier också och så har du en viss bild av den människan. Sen påstår någon någonting om den människan. Låt oss säga att en väninna till dig påstås vara pyroman. Då är väl det första du tänker; ”det här kan inte stämma”.”
 
År 2012 uttalade sig Larsson på följande vis i en intervju i Sydsvenskan efter att dennes självbiografi ”När det känns att det håller på att ta slut” hade kommit ut och som innehåller rätt så detaljerade skildringar av övergrepp av olika slag (precis som i dennes upphöjda litterära texter) samtidigt som boken hyllades av kultur-Sverige:
 
”- I slutet av boken beskriver du hur du har sadomasochistiska relationer med väldigt unga kvinnor som har självskadebeteenden. Det finns en obehaglig scen där en tjej börjar gråta när du binder, piskar och sen har analt samlag med henne.
 
– Ja, det kunde ju ha gått riktigt åt helvete. Tänk om hon hade anmält mig!
 
– Tyckte du inte att det var jobbigt att tjejen blev ledsen?
 
– Äh, hon ville ju själv egentligen. Hon ville att vi skulle göra det igen sen. Det är ju det som är det knepiga, tjejer vill en sak men säger något annat.”
 
Samma år (2012) skrev Fredrik ”Aftonbladet-profilen” Virtanen följande i Aftonbladet när han höjde Stig Larsson till skyarna efter att ha läst dennes självbiografi:
 
”Stig Larsson är som alla oss som ­upp­daterar på fejjan för att bli omtyckta. Skillnaden är att han vågar ta omvägen genom smutsen och pinsamheten. Och det är förstås den sanna vägen.”
 
Virtanen kommenterade senare även att Stig Larsson (som Horace ”Svenska Akademien” Engdahl hyllar som ”Geniet”) ”säger som det är” när han skriver om att unga tjejers könsorgan smakar bäst, när han berättar om att han använder samma måhända aningen rättframma ”jag-är-minnsann-en-alfahanne-så-jag-går-rakt-på-sak-för-jag-har-den-starkes-rätt-till-dig”-raggningsmetod som både Jean-Claude ”Kulturprofilen” Arnault (som Horace ”Svenska Akademien” Engdahl hyllar som ”Gentlemannen”) och Donald ”The Donald” Trump gör (d v s praktiserandet av en s k ”pussy grab”) och när han beskriver hur det känns att ha intimrelationer med tjejer som tillhör olika s k raser och därmed uppvisar annorlunda s k kroppstyper än vita kvinnor (d v s hur det känns att gå i säng med olika s k rastyper av icke-vita kvinnor, d v s det bland vissa vita män så populära s k mångkulturella och s k antirasistiska ”menageritänket”).