Trump sprider högerextrema föreställningar om Sverige

Sverige begär nu en förklaring från Trump efter att denne mer eller mindre explicit nyligen torgförde och reproducerade den tyvärr alltför spridda panvästerländska högerextrema Sverigebild och Eurabienmyt som säger att Sverige är Europas ”multikulti-katastrof” där islamistiska attentat regelbundet äger rum och som flera svenska politiker och skribenter har gjort allt för att sprida i utländsk media (Neuding, Andersson, Gür, Rojas, Janouch, Ryn, Engellau, Teodorescu, Birro, Heberlein, Bali m fl m fl m fl) och inte minst via amerikanska Breitbart vars f d chefredaktör är presidentens närmaste rådgivare.
 
 
Det enda som egentligen saknades var väl egentligen att ”Malmoe” (som amerikanerna säger) inte omnämndes av Trump. Tyvärr lär nog fortsättning följa.
 
Hoppas slutligen också att alla de förment feministiska SD:are och alla de feminister inom högern som på sistone har kritiserat och anklagat världens enda feministiska (och antirasistiska) regering för hyckleri efter att kvinnorna i den svenska delegationen som besökte Iran bar slöja nu också kommer att engagera sig i Trumps regelrätta högerextrema uthängning av Sverige.